RUSI U ROVINJU GRADE SWINGERSKI RAJ? Građani: 'Postavljaju ležaljke s baldahinima kao iz Sulejmana'

20.06.2013. 11:06:27

Ono što je donedavno sličilo novinarskoj patki uskoro će, po svemu sudeći, postati stvarnost. U uvali između brda Monsena u Rovinju niču objekti koji bi trebali nadopuniti ponudu nečega što se na brojnim internetskim stranicama reklamira kao legalni swingerski raj, koji će raditi "danju i noću". Već se navode i cijene za iznajmljivanje ležaljki za plažu - 20 do 45 eura, piše Glas Istre . U uvali na dvije parcele od pet tisuća kvadrata, koje su od jedne rovinjske obitelji kupili ili iznajmili ruski investitori, radovi su u punom jeku. Put do uvale je zatvoren, ali se s mora može vidjeti da se na ranije betoniranim postolju diže montažni objekt, beach bar. Uz to, uređuju se terase, nasipava i uređuje okoliš. Budući da je riječ o prostoru preko kojeg prolazi ne samo poljski put, već i šetnica uz more, glas su digli brojni građani, posebno oni čije su parcele u neposrednoj blizini. Mobitelom su snimili betonirane temelje. Drugi kažu da se za budući swingerski raj u Rovinju izrađuju ležaljke za parove, s baldahinima, nešto poput onoga što smo vidjeli u seriji o Sulejmanu Veličanstvenom. To je, uz posrednu promidžbu - samo za odrasle (Adults only), ključan dokaz da će se uz samu plažu odvijati swingerske orgije. Zlobnici vele da je to bolja solucija od onih koje se odvijaju na stijenama plaže Punte Križa, nad kojima su se jedni naslađivali, a drugi zgražali. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.