Ruža Tomašić prognozirala rezultat utakmice i poručila dežurnim kritičarima: Neka pati koga smeta!

05.07.2018. 17:24:33

Vatreni će u subotu u Sočiju pokušati 'pregaziti' Rusiju i plasirati se u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva. Koji rezultat očekuje i gdje će gledati utakmicu otkrila nam je vatrena navijačica - hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić. Tomašić nam je rekla kako će utakmicu u subotu gledati u Zagrebu s kolegicama i kolegama iz Hrvatske konzervativne stranke. "Nisam dobra u prognozama jer sam vrlo pristrana kada je riječo utakmicama naše nacionalne reprezentacije, ali budući da se za ovu nogometnu reprezentaciju doista vidi da su pravi tim i da ih vežu iskrena prijateljstva - mislim da će ih ta sinergija kvalitete i osjećaja dovesti do ponovne pobjede. Rezultat utakmice 2-0, za Hrvatsku", prognozirala je rezultat naša europarlamentarka. Tomašić se osvrnula i na zajedništvo nacije koje je probudio uspjeh naše reprezentacije te rekla kako je ono rezultat mnogih faktora. "Po mome mišljenju najvažnija su dva. Kako sam već rekla, ova generacija nogometaša zrači pozitivnim nabojem i istinskom željom igranja za domovinu, a izbornik koji ih vodi utjelovljenje je svih onih osobina koje su nam često falile da dođemo do ove faze prvenstava – poniznosti, mirnoće i dostojanstva", rekla je naša sugovornica. Dodala je kako je drugi faktor taj što u sportu nema politike i nema biranja strana jer smo svi na istoj strani. Dežurnim kritičarima naše reprezentacije, koji to zajedništvo pokušavaju obezvrijediti, Tomašić je poslala jasnu i kratku poruku: "Neka pati koga smeta".

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.