S radom započela nova autopraonica u Đurđevcu

06.09.2020. 12:22:00

Goran Sabočanec osnovao je poduzeće i krenuo u svoj prvi samostalni posao. Uz za sada dvojicu mladih zaposlenika, namećući se kvalitetom usluge, želi dokazati sebi i ostalim mladim ljudima da se i u Hrvatskoj može poštenim radom osigurati pristojna egzistencija

Usprkos krizi izazvanoj Covid-19 virusom, mladi i poduzetan tim autopraonice Đurđevac u četvrtak je krenula s radom.

Vlasnik autopraonice Goran Sabočanec, dugogodišnji volonter u većini gradskih događanja te jedan od inicijatora i sudionika izgradnje malonogometnog stadiona u đurđevačkom kvartu “Peski” smatra da je ovakva usluga ručnog i kemijskog čišćenja vozila svih kategorija, upravo ono što u Đurđevcu nedostaje.

Osnovao je poduzeće i krenuo u svoj prvi samostalni posao. Uz za sada dvojicu mladih zaposlenika, te namećući se kvalitetom usluge, želi dokazati sebi i ostalim mladim ljudima da se i u Hrvatskoj može poštenim radom osigurati pristojna egzistencija.

Goran vjeruje da će s vremenom uposliti još zaposlenika jer postoji veliko zanimanje Đurđevčana za ove usluge.

Stoga zbog velikog broja upita tim Autopraonice Đurđevac zahvaljuje svojim obiteljima i prijateljima na podršci i preporučuje rezerviranje termina putem inboxa Facebook stranice Autopraona Đurđevac ili na broj 098 990 9773.

Lokacija Autopraonice Đurđevac nalazi se u Ulici Bana Jelačića u dvorištu caffe bara “Puls”.

Cjenik Autopraonice Đurđevac

Izvor: Klikaj.hr

Izvorni autor: Robert Rodman/Foto: Robert Rodman

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.