Sačić: Kakvu će, i kome donijeti korist Mate Granić u ili izvan HDZ-a, hrvatskim ljudima ???

18.03.2020. 16:17:00

Mediji su objavili da se nakon čak 20 godina izbivanja, u politiku vratio Mate Granić, i to gdje drugdje nego u HDZ ! Posljednja dužnost na državnoj razini bila mu je posebni savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Mnogi se pitaju zašto?! Na povratak Granića u HDZ reagirao je umirovljeni genera Željko Sačić.

Evo kako je on to komentirao:

Zar, nakon svega, svih laži, prijevara, političkih izdaja, (lijeva, ili kakva već, struja HDZ-a, DC, HSP, nezavisni, zavisni i dr.), političkog prebjegavanja, nemoralnog i nenormalnog (moguće i kriminalno koruptivnog) dijeljenja – polovica , na “tri dijela”, u tišini i osami Mirogoja.

Zar i nakon njegova osobnog “uspjeha” u projektu “Kolinda”…Zar i nakon otvorenog i javnog omalovažavanja doprinosa hrvatskih ratnika, hrvatskih branitelja, hrvatskoj slobodi ..u obrani i oslobađanju hrvatske Države ? Tko sve to politički uopće može preživjeti ??! Pa, g. Miro Tuđman (i mnogi drugi, malobrojni ostali, preostali hadezeovi tuđmanisti), čini mi se da to (odavno) više nije vaše političko društvo.. Pogledom izvana, bolje biti u “samoizolaciji”, nego u društvu tog, anacionalnog , detuđmaniziranog, nenarodnog, samoljubivog, naglašeno, sudski utvrđeno, srebroljubivog i lažljivog lika u našoj tragičnoj novovjekovnoj ratnoj i mirnodopskoj političkoj povijesti.

Kakvu će, i kome donijeti korist Mate Granić u ili izvan HDZ-a…hrvatskim ljudima??? ( Retorički pitam, naravno da znam odgovor, hehe) Jedina dobra i važna vijest jest u tome, da, hvala Bogu nije završio – negdje drugdje.

Izvor: Nacional.hr

Izvorni autor: Nacional/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.