SAČIĆ ŠOKIRAO ZAMJENIKA RAVNATELJA MUP-a: ‘Istražuješ Kajkića?....

18.09.2018. 16:57:18

SAČIĆ ŠOKIRAO ZAMJENIKA RAVNATELJA MUP-a: ‘Istražuješ Kajkića? A kad će istraga protiv tebe za ono u u Gruborima?’ Bivši zapovjednik Antiterorističke jedinice (ATJ) Lučko i sadašnji zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Ćelić, svojim se izjavama o istražitelju Ovčare Nikoli Kajkiću jako zamjerio svojem suborcu Željku Sačiću. Ćelić je, naime, najavio skori završetak istrage protiv policajca Nikole Kajkića, koji je udaljen iz službe zbog sumnje u tešku povredu službene dužnosti, odnosno lažiranja istrage i dokumenata o ratnim zločinima u Vukovaru. “S obzirom na analizu svih dokumenata i svega što su ljudi do tada radili na predmetima ratnih zločina, utvrđena je Kajkićeva disciplinska i kaznena odgovornost”, kazao je zamjenik ravnatelja policije što je Željka Sačića s kojim je od prije u sukobu snažno isprovociralo. “A kad će protiv tebe završiti istraga zbog laganja, prikrivanja činjenica i protupropropisnog napuštanja zapovjedne dužnosti nad ratnom postrojbom u Gruborima tijekom izvršenja složene vojnopolicijske zadaće? To je izazvalo čitav niz stravičnih, neporavljivih i štetnih posljedica za ljudske živote, ugled RH, MUP RH, ATJ Lučko, mnoge od nas, naše obitelji! Zbog tvojih laži bili smo uhićivani i sada, sudski utvrdeno, nevino zatvarani!. Zar u MUP-u nisu imali časniju, obrazovaniju, stručniju i moralniju osobu za tu dužnost zamjenika glavnog ravnatelja policije?  Sramota za onoga tko te izlobirao, predložio, podržao i imenovao. Odvratno! Ti ćeš nesto o Kajkiću?”, izbacio je Sačić ljutnju na društvenoj mreži.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.