ŠALJITE PORUKE BILO GDJE U SVIJETU POTPUNO BESPLATNO!

18.08.2015. 20:04:35

FireChat je savršena aplikacija za putovanja jer vam dozvoljava slanje i primanje poruke bez bilo kakve internet konekcije zahvaljujući „mrežnom prijemu“. Uz ovu aplikaciju zaboravite na roming, ogromne telefonske račune ili loš internet. Naime, od sada možete slati poruke bez interneta bilo gdje na svijetu. FireChat je savršena aplikacija za putovanja jer vam dozvoljava slanje i primanje poruke zahvaljujući „mrežnom prijemu“. Ovaj sustav radi tako što vam dozvoljava  bežično komuniciranje tako što prenosi poruku od jednog do drugog telefona koji ima ovu aplikaciju uz pomoć WiFi i Bluetooth antena. Ako ne postoje veze u blizini, poruke se čuvaju do trenutka kada mogu biti poslane. Cijeli ovaj proces može potrajati  od 10 do 20 minuta, ali ono što je pozitivno, možete poslati poruku bilo gdje u svijetu bez ogormnog računa. Aplikacija je dostupna i za iOS i Android smartfone.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.