SAŠA PERKOVIĆ PODSTANAR KOD ANTE NOBILA

22.05.2016. 21:37:47

Upravo u tom stanu nalazi se odvjetnička kancelarija Ante Nobila, branitelja visokopozicioniranog Udbinog egzekutora, kojeg i zastupa u kaznenom postupku u Muenchenu, Josipa Perkovića. Kako doznajemo uvidom u dostupne podatke kroz katastar i zemljišne knjige cijela zgrada u ulici Milana Amruša je kao korisnik naveden Grad Zagreb, Trg Stjepana Radića 1, zgrada se vodi kao kulturno dobro jer ju je izgradio znameniti zagrebački arhitekt Edo Schon. Postoje 4 etaže tu tom objektu te stanarska prava od kojih je najzanimljiviji stan od Željke Mujkić, udovice od tragično poginulog u požaru luksuznog Ferrarija, poduzetnika s krim dosjeom Rešada Mujkića, majke Narcisa Mujkića bivšeg supruga Indire Levak. Upravo u tom stanu nalazi se odvjetnička kancelarija Ante Nobila, branitelja visokopozicioniranog Udbinog egzekutora, kojeg i zastupa u kaznenom postupku u Muenchenu, Josipa Perkovića. Kako jabuka ne pada daleko od stabla, čini se da su se i Grad Zagreb i Nobilo, sin bivšeg Udbaša, odlučili pomoći i skućiti Josipova sina Sašu, kako ne bi bio u nepovoljnom položaju te kao mladi poduzetnik ne bi imao problema sa pronalaženjem prostora za rad, i eventualnim klijentima.
HRVATSKI BRANITELJ Svakako ovim putem javnom pozivamo i Ministarstvo unutarnjih poslova RH da nam pomogne i javno priopći s obzirom da smo u Registru branitelja pod imenom Saša Perković, rođen u Osijeku 1967. godine od oca Josipa utvrdili da Saša ima i 242 borbenog sektora. Zanima nas ime tog zapovjednika, gdje na kojoj ratnoj liniji je bio? I gdje je to tata udbaš Josip poslao tj izložio svoga sina Sašu na prvu liniju fronte gdje padaju granate i bombe, a ne karamele i bonboni? Gdje je on to bio? Tipičan primjer jednog od mnogobrojnih lažnih branitelja. Da smo imali 502. tisuće branitelja koliko broji sada registar, mnogobrojni dragovoljci govore da bi Hrvatska došla do Crnog mora.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.