Savez za Hrvatsku: Tko nam po cijeloj državi skida predizborne plakate?

23.05.2014. 18:21:10

Naši sugovornici pitaju se tko ovako postupa - čine li to stranačke mladeži ili pak lokalno stanovništvo potplaćeno sladoledom i pivom. Ipak, jasno im je kako je ovakav čin tek pokazatelj straha od Saveza koji je mnogima pomrsio račune.

Predizborni plakati Saveza za Hrvatsku neprestano se skidaju, od Splita i Kutine pa sve do Rijeke i Koprivnice, požalili su nam se njihovi članovi koji dodaju da su na ovakav potez naišli u sedam godina. Naši sugovornici pitaju se tko ovako postupa - čine li to stranačke mladeži ili pak lokalno stanovništvo potplaćeno sladoledom i pivom. Ipak, jasno im je kako je ovakav čin tek pokazatelj straha od Saveza koji je mnogima pomrsio račune.

Da je Savez za Hrvatsku nekome doista trn u oku govori i činjenica da su čelnici osam stranaka nedavno i sami upozoravali na medijski bojkot. Naglasak na to osobito je stavljala Hrvatska zora-stranka naroda koja je oštro osuđivala neviđenu medijsku blokadu javnih nastupa Saveza u predizbornoj kampanji za EU parlament te uvođenje cenzure medijima u našoj zemlji. U Hrvatskoj zori izrazili su zabrinutost zbog supstenizije demokracije te dikature koja vlada u Hrvatskoj.

Na ovo ponašanje upozorit će i strane diplomate u Zagrebu te sve relevantne institucije, ali i one koji se bave ljudskim pravima na slobodu objektivnog javnog informiranja u Europi i svijetu, na medijsku blokadu i diskiriminaciju koja se provodi protiv Saveza u predizbornoj kampanji.

  • Autor: Iva Međugorac
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.