Savez za Hrvatsku u Vukovaru podržava HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika!

31.05.2014. 19:19:32

"Svjesni problema koje je gradonačelnik Sabo ostavio iza svog mandata stranke su pokazale dostojanstvo i podržale zajedničkog kandidata za gradonačelnika a Savez za Hrvatsku im je pružio potporu", kazali su iz Stožera.

Savez za Hrvatsku neće isticati svog kandidata na prijevremenim izborima za gradonačelnika Vukovara, već se odlučio podržati Ivana Penavu zajedničkog kandidata HDZ-a, HSP AS-a, HSS-a, HČSP-a, DC-a i BUZ-a, priopćili su iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, a potvrđeno nam je iz Saveza za Hrvatsku. Kako kažu iz Stožera, "svjesni problema koje je gradonačelnik Sabo ostavio iza svog mandata stranke su pokazale dostojanstvo i podržale zajedničkog kandidata za gradonačelnika a Savez za Hrvatsku im je pružio potporu". "Savez za Hrvatsku je jezgro hrvatskog zajedništva. Gdje god prepoznamo interes hrvatskog naroda i hrvatske države zatomit ćemo stranačke interese i osobne interese. I to svjedočimo sada u gradu Vukovaru gdje su nam iznad svega interesi Vukovaraca i grada Vukovara. Dakle, podržat ćemo Ivana Penavu kao kandidata za gradonačelnika Vukovara", kazao nam je Milan Kujundžić, čelnik Hrvatske zore. Najavio je i kako za gradsko vijeće idu u "poštenu demokratsku utakmicu". Stranke Saveza za Hrvatsku zaključile su Sporazum o koaliciji političkih stranaka za izbore članova Gradskog vijeća Grada Vukovara koji će se održati 15 lipnja 2014. godine. Sporazum su potpisali HDSSB, HSP, A-HSS, HZ, ABH, OS i ZZH. "Idemo u poštenu demokratsku utakmicu gdje će SZH pokušati iznjedriti i uvjeriti građane grada Vukovara da gradu Vukovaru nisu potrebni sitni trgovački i stranački interesi, nego oblici političkog djelovanja koji će Vukovarcima donijeti socijalnu sigurnost, radna mjesta, poduzetništvo i investicije. Dakle, koji će Vukovaru donijeti projekte koji će značiti život za Vukovar i Vukovarce, a ne golu političku obmanu i prevaru", kazao je Milan Kujundžić.

  • Autor: Ivana Galešić
  • Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.