SDP će izgubiti izbore, ali prijevremenih neće biti kao što to tvrdi 'sramota struke'

03.11.2013. 09:40:58

Prijevremenih izbora u Hrvatskoj neće biti, to što nagađa, s namjerom, režimska novinarka i sramota svoje struke, nekoć Sanaderova vatrena obožavateljica, danas veliki fan Zorana Milanovića, Jelena Lovrić, tipčne su režimske gluposti kakvih smo u Jutarnjem listu čitali posljednjih desetak godina u izobilju. Samo je srednjoškolac, Davor Butković, četiri puta prognozirao prijevremene izbore nakon Sanaderove abdikacije i sva četiri puta promašio, što nije ni čudno s obzirom na njegovu razinu obrazovanja.

Prijevremenih izbora u Hrvatskoj neće biti, i nikada ih nije bilo, ne zato što oni nisu potrebni državi, hrvatskom narodu, potrebni su itekako, od ogromnog je značenja da se aktualni režim makne s grbče hrvatskih građana, neće ih biti zato što hrvatski političari previše vole vlast da bi tu istu vlast ugrozili nekakvim tamo izborima. Oni ne žele raspisati referendum, kamoli izbore.
Slika u članku
Aktualni režim, svjestan da gubi na idućim izborima, do posljednje sekunde odgađati će izbore kako bi se što dulje zadržao u Banskim dvorima, srećom, to im neće pomoći, iako Milanoviću neće samo Vukovar presuditi nego i sve ono što je obećao a napravio upravo suprotno od obećanog. Jelka Lovrić spominje rezove koje će osjetiti dvije trećine Hrvata, odnosno svi osim njenog prezaduženog gazde i ostalih legalnih ratnih profitera, kakvi rezovi na polovici mandata? Zar doista takozvani novinari Jutarnjeg lista misli da su Hrvati glupi i da u Hrvatskoj ne postoji nitko tko je obrazovaniji od Butkovića? Tko radi rezove na polovici mandata?  I koji rezovi, zar se u Hrvatskoj, nakon haračine kuma sisačke barunice, Marine Lovrić Merzel, Slavka Linića, može dodatno rezati? Na što bi ova zemlja ličila u slučaju nekih rezova? Novi rezovi imali bi isti učinak kao doslovni rezovi vratova hrvatskih građana, koji, i danas, jedva preživljavaju iz mjeseca u mjesec. Nažalost, u Hrvatskoj se danas svatko može baviti novinarstvom. Osim stotina nepismenih srednjoškolaca koji uređuju ili pišu na tzv. neovisnim portalima, šofera, narkomana... čak i notorna Jelena Lovrić.
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.