SDP-ovac zaprijetio Bruni, Zlatku i Stieru zbog Tita: “Bit će krvi … Letit će glave!

16.06.2017. 15:02:53

Gordan Bičak, bivši član HNS-a ( i kratkotrajni saborski zastupnik te stranke), bivš član SDP i kandidat za povratnika u tu stranku, na Faceboku je opasno zaprijetio Bruni Esih, Zlatku Hasanbegoviću i Davoru Ivi Stieru. Njegovu objavu, uz preslik s Facebooka, objavljujemo bez uredničkih intervencija: “Hasanbegović, Stier i Esih te njihova družba, dokaz su da partizani na Bleiburgu ni u poslije ratnoj Jugoslaviji nisu obavili posao kako treba… Previše je te fašističke bande ostalo na životu i posijalo svoje sjeme zla koje sada želi vratiti Hrvatsku i hrvatski narod u godine sramote i mraka.. No ako već gospođe i gospoda nasljednici i sljedbenici Ustaša žele ponoviti 1941. doživjet će ponovno i 1945. a onda više nećemo biti tako milostivi i nemarni. Garantiram vam od fašističkog sjemena neće ostati ni zrno a kamoli plod … Tko nam pokuša skinuti tablu sa imenom Tita na Trgu Maršala Tita u Zagrebu neće dobro proći. Osobno, prvi ću ga u tome spriječiti… Bit će krvi i padat će glave. A sad neka ovaj post shvati kako tko želi.”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.