SDP-ovka branila HDZ-ova župana pa hitno obrisla post. Ali trag je ostao

05.10.2017. 12:23:21

ZRINKA STAREŠINIĆ, bivša pomoćnica ministra poljoprivrede i kandidatkinja za predsjednicu SDP-a, na Facebooku se osvrnula na slučaj HDZ-ova župana Alojza Tomaševića. I branila ga. Za razliku od ostalih SDP-ova koji su tražili ultimativnu ostavku HDZ-ova župana Zrinka Starešinić se obratila njegovoj ženi upitavši je zbog čega ga nije napustila ako je bio nasilan. Objavom je izrazila sumnju u njene izjave, piše da poznaje župana i “nikada iz njegovog ponašanja nebi iščitala da je nasilnik” te vjeruje da je “istina negdje u sredini”. Zrinka Starešinić je napisala: “Biti ću možda šovinista, ali nasilje dvije godine od zatražene rastave, pa što se nisi rastala nego si, iako dobivaš batine, ostala u braku? Ako ima ljubavnicu zašto onda nisi otišla? Čekati da završi prvi mandat pa pokretati nešto? Mislim da je ovdje priča negdje u sredini, motivi za ovo sve vuku neke dublje probleme. Osobno poznajem Lojzu i nikada iz njegovog ponašanja ne bih iščitala da je nasilnik!”, napisala je Zrinka Starešinić na Facebooku. Post je u međuvremenu izbrisala, ali trag je ostao:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.