SDP prelomio, spremni su podržati Tomaševića u bitci za Zagreb; Maras odustao od kandidature?

20.12.2020. 10:54:00

U SDP-u su riješene sve dileme oko izlaska na lokalne izbore u Zagrebu i sada sve ovisi o čelniku platforme Možemo! Tomislavu Tomaševiću, 

Predsjednik zagrebačke gradske organizacije SDP-a Gordan Maras odustao je od ambicije da pošto-poto bude kandidat za gradonačelnika, a ni vodstvo zagrebačke organizacije ne inzistira da SDP mora imati svoga kandidata za gradonačelnika.

Bude li anketa o političkim preferencijama Zagrepčana pokazala da Tomaševć ima najbolje šanse pobijediti Milana Bandića, u SDP-u su ga spremni odmah podržati. No ako ljevica i lijevi centar idu u izbore s jednim kandidatom, za SDP-ovce to znači i jednu listu. 

Rezultati ankete koju su zajednički naručili i financirali SDP, stranke iz platforme Možemo!, GLAS, HSLS i još nekoliko nezavisnih političara, trebaju biti gotovi u ponedjeljak ili najkasnije u utorak.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: V.P.P./Fotot: Ranko Šuvar/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.