SDP šalje 300 interventnih policajaca na Stožer za obranu hrvatskog Vukovara!

31.05.2013. 19:27:51

Policijom na branitelje SDP je financirao dolazak 20 autobusa iz Srbije koji će se pojaviti na glasovanju. U strahu od reakcije Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, na sastanku SDP-a odlučeno je da se u Vukovar pošalje 300 interventnih policajaca! U Mikanovcima na skupu SDP-a odlučeno je da Dragan Franjić vodi operaciju kojom će se u noći sa subote na nedjelju u Vukovar i Vinkovce poslati 300 interventnih policajaca. Oni bi, navodno, trebali spriječiti Stožer za obranu hrvatskog Vukovara za koji se pretpostavlja kako će pokušati spriječiti dolazak Srba na glasovanje. - Ovo potkrepljuje Milanovićevu izjavu kako su Srbi njegovo glasačko tijelo. SDP je platio dolazak 20 autobusa iz Srbije iako na ovim izborima nema njihovih kandidata. Dakle, Milanoviću je kupovina srpskih glasova bila zadnja opcija, jer je očekivao pobjedu u prvom krugu - objasnio je za Dnevno hr. izvor čiji su podatci poznati redakciji. Saznajemo i kako je na ovom skupu SDP-a koji je zaključio kako je poslati interventnu policiju jedino rješenje, nazočio je i Blaž Topalović, načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske koji je za naš portal kazao sljedeće: - Nisam bio na skupu SDP-a, već sam samo navratio prije kako bi pozdravio ministra Jakovinu. Nakon toga sam s njegovim dečkima iz osiguranja otišao na piće u UO 'Laguna'. Što se tiče planova o specijalnoj operaciji, oni se ne prave na kojekakvim skupovima, nego na policiji! Da je izborni atmosfera došla do usijanja, saznali smo iz informacije da će svi viđeniji članovi HDZ-a biti praćeni ili čak prisiljeni noć provesti u zatvoru. O očajnim potezima SDP-ovaca svjedoči i mail kojim se građani žale na maltretiranje i pritisak koji se na njih vrši: 'Tijekom dana smo zaprimili mnoge pritužbe građana kako dobivaju SMS poruke, njima uvredljivog sadržaja. Riječ je o porukama od strane SDP-a koji šalju SMS poruke osobama koje ne poznaju, obraćajući im se sa „Ti“ te ih pozivaju da svoj glas daju Damiru. SDP je još jednom pokazao svoje pravo lice i nedolično ponašanje maltretiranjem građana. Za slanje SMS poruka koriste više GSM brojeva, a neki građani su izjavili da će ih tužiti, odnosno prijaviti. No to nije kraj, kako doznajemo neki od članova ili simpatizera SDP-a trgaju plakate što zorno pokazuje i fotografija. U HDZ-u pak kažu kako je ovo čin očajnika, jer SDP zna da će u nedjelju izgubiti, te da je sa njihove strane kampanja bila i da će ostat čista sve do pobjede kandidata za gradonačelnika Mladena Karlića.' U posjedu jedne takve SMS poruke kojima SDP maltretira građane je i portal Dnevno. hr, a glasi: 'Dosta smo trpili 'KRA-DE-ZE'. U nedjelju imamo priliku za pozitivne promjene. Glasaj za Damira, za bolji život, za svjetliju budućnost Vinkovčana.' Snježana Vučković - Dnevno.hr Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.