Sedma godina od oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču…VIDEO

16.11.2019. 12:00:00

Srbočetnički agresor nije birao sredstva te se zajedno sa zločinačkom jna obrušio svim silama na goloruki hrvatski narod i stravičnom agresijom na hrvatsku u cilju stvaranja velike srbije porušio gradove i sela, pobio veliki broj civila i djece, pouništavao sve sakralne objekte te je u svojim agresorskim nakanama pošto poto želio pokoriti Hrvatsku...

Sedma godina od oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču.

Predugo je trajala agonija hrvatskih generala koji su nepravedno bili zatočeni u Haaškom sudu samo zato što su stali u obranu svoje napadnute Hrvatske.

Srbočetnički agresor nije birao sredstva te se zajedno sa zločinačkom jna obrušio svim silama na goloruki hrvatski narod i stravičnom agresijom na Hrvatsku u cilju stvaranja velike srbije porušio gradove i sela, pobio veliki broj civila i djece, pouništavao sve sakralne objekte te je u svojim agresorskim nakanama pošto poto želio pokoriti Hrvatsku i zacrtati granice velike srbije Karlovac, Karlobag Virovitica i samim tim stvoriti okvire republike srpske krajine u kojoj bi živjeli isključivo samo srbi. No, hrvatski se narod, iako goloruk,pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika i vrhovnog zapovjednika Franjom Tuđmanom počeo organizirati i pružati žestoki otpor nadmoćnom srpskom neprijatelju.

U dugom petogodišnjem ratu, pod mudrim vodstvom vrhovnika i hrvatskih vojskovođa Gotovine, Markača i drugih napokon su se stekli uvjeti za krenuti u konačni obračun sa srpskom agresorskom armadom, koja je na kraju potučena vojnički čisto od hrvatskih oružanih snaga u VRA Oluja. Krenuli su progoni, zatvaranja i mučna dugogodišnja suđenja pobjedničkih hrvatskih vojnika i zapovjednika od strane onih sila tame koje se ni danas ne mogu pomiriti sa tim da je Hrvatska neovisna i samostalna država. Na kraju je sud u Haagu rekao pravorijek. Hrvatska je vojska vodila čist obrambeni rat poštivajući sva međunarodna prava o ratovanju te je u konačnici pročitana oslobađajuća presuda hrvatskim generalima Gotovini i Markaču a VRA Oluja proglašena čistom vojnom pobjedom nad srpskim agresorom i samim tim obrambenom hrvatskom Domovinskom ratu se dao puni legitimitet na čistoj vojničkoj pobjedi.

Pobijena je teza Raspravnog vijeća da je granatiranje Benkovca, Gračaca, Obrovca i Knina bilo protupravno te da je ono nagnalo civile u bijeg.  Žalbeno vijeće je zaključilo da nema dokaza su Gotovina i Markač aktivno sudjelovali u udruženom zločinačkom poduhvatu sa ciljem uklanjanja srpskog stanovništva iz Krajine silom ili prijetnjom sile. Ostalo je povijest.

Na obljetnicu oslobađajuće presude Gotovini i Markaču ovaj video zgodan je podsjetnik na uhićenje Gotovine i sve (nasmiješene) hrvatske političare koji su ga progonili.

U Saboru su su brojni digli ruke za Akcijski plan, iako su govorili da će im se prije ruka osušiti nego će ga podržati.Vrlo je važno napomenuti da je veliki broj aktivista, hrvatskih branitelja i domoljuba bio pod policijskom prismotrom kad su se radile razne akcije za hrvatske generale u hrvatskoj i cijelom svijetu. Neki od njih su gubili posao. Neki su bili zatvarani. Neki su sprovođeni na nebrojene obavijesne razgovore. Neki su zatvarani u ludnice. Mnogima se prijetilo. Ali nije se odustajalo pokazati ne samo Haaškom sudu već i cijelom svijetu da nevino zatočeni hrvatski generali nisu sami već da je cijeli hrvatski narod uz njih. Na kraju je ISTINA POBIJEDILA!

Za oslobađajuću presudu generala Mladena Markača i Ante Gotovine, borili su se branitelji i domoljubi okupljeni u Udruzi hrvatskih branitelja RH 1990 1996 RH (današnja UHB RH), koji su svojim javnim isticanjem i prosvjedima, neka bude jedan prijesek kroz VIDEO:

Čitanje oslobađajuće presude bio je organiziran u Zagrebu, Pakoštanima, Đurđevcu ....

Organizatori u Đurđevcu, priredilu su jedan dokumentarni film, koji na žalost zbog tehničkih uvjeta nije prikazan, ali valja ga pogledati:

I za kraj, video kako su generali dočekani u Zagrebu:

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.