Šef HDZ-ove zajednice branitelja uz Prgometa

01.04.2017. 19:24:01

Filipović je naglasio je kako je 'HDZ jedan i jedinstven' te kako stranka 'ima samo jednog kandidata za gradonačelnika Zagreba' Nakon ministara Damira Krstičevića i Tome Medveda, kandidaturu Drage Prgometa za gradonačelnika Zagreba jučer je podupro i predsjednik HDZ-ove zajednice branitelja "Gojko Šušak", umirovljeni general-bojnik Miljenko Filipović. - Drago je naš kolega i prijatelj, suborac, brigadir Hrvatske vojske. Od prvog dana bio je na prvoj crti bojišnice - kazao je Filipović. Naglasio je kako je "HDZ jedan i jedinstven" te kako stranka "ima samo jednog kandidata za gradonačelnika Zagreba". Očito je riječ o odgovoru stranke na kandidaturu Brune Esih, kojoj ankete daju prednost, a uz naklonost dijela HDZ-ova biračkog tijela, javno su je podržali i neki viđeniji HDZ-ovci, poput Andrije Hebranga i Stjepana Šterca.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.