Šef oporbe ironičan: 'Ma naravno da iza svega stoji HDZ'

19.11.2013. 13:44:41

19-11-2013- 12-41-34

Tomislav Karamarko danas je rekao kako nije u redu spriječiti prolazak državnog vrha u Koloni sjećanja, ali i ustvrdio kako treba uzeti u obzir zašto postoji ljutnja i nervoza na njih. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je komentirao jučerašnje događaje u Vukovaru i blokadu službene kolone u kojoj se kretao državni vrh. 'Ako su bili spriječeni, to doista nije u redu. Ne može se dogoditi da državni vrh bude spriječen u svojoj zemlji kretati se. Treba vidjeti što se dogodilo, ja mislim da su oni počinili veliku grešku što nisu ranije komunicirali sa Stožerom oko problema Vukovara', smatra Karamarko. Predsjednik HDZ-a rekao je osuđuje taj čin ukoliko se doista dogodilo da je državnom vrhu bio prepriječen put. 'Iako možemo razgovarati o tome zašto postoji nervoza i ljutnja na njih, a to je zato što rade to s ćirilicom. Nitko članak 8. ne akceptira kao punopravni članak Zakona. Nedostatak komunikacije bio je poguban u ovoj situaciji. I predsjednika republike pozvao sam da se očituje oko članka 8 pa ništa. Ne znam da li je put bio prepriječen, čujem neki lampioni, nisam to vidio jer sam bio u koloni. Bilo je lijepo i bila je jedna kolona', kaže Karamarko. Nakon jučerašnjeg dana pojavile su se i optužbe da iza svega stoji upravo Karamarkova stranka. 'Ma naravno da stoji HDZ, HDZ je kriv zato što bilježimo i 350 tisuća nezaposlenih, HDZ je kriv zato što u zadnje dvije godine nema investicija, HDZ je kriv što su uništeni poduzetnici, zato što ce se uvest porez na nekretnine i osiromašiti dodatno ljude. Naravno da oni nemaju što reći u svoju korist i njima pašu ove teme i danima ćemo pričati o ovome. I nećemo pričati o gospodarstvu', dodao je Karamarko. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.