Silom i šakama Nijemcima naplatili račun za piće koje je bilo besplatno

26.08.2013. 14:29:14

Nakon što im je jedan od Nijemaca dao novac koji je imao u novčaniku zatražili su ga da ostatak iznosa podigne na bankomatu te je mladić tada uspio pobjeći.

Trojicu djelatnika ugostiteljskog objekta iz Medulina policija je osumnjičila zbog protupravne naplate i nanošenja teške ozljede gostu lokala, turistu iz Njemačke. Ova trojica, 34 godišnjak iz Pule, 27 godišnjak iz Umaga i njihov maloljetni kompanjon, sumnjiče se da su 22. kolovoza u noćnim satima tražili od dvojice 24 godišnjih državljana Njemačke da im predaju više stotina kuna za piće, za koje im je prethodno rečeno da je besplatno. Nakon što im je jedan od Nijemaca dao novac koji je imao u novčaniku zatražili su ga da ostatak iznosa podigne na bankomatu te je mladić tada uspio pobjeći. Drugi Nijemac je također odlučio pobjeći, no prilikom bijega iz lokala jedan od djelatnika ga je istukao i pritom teško ozlijedio. Mladić je nakon toga ipak uspio pobjeći i događaj prijaviti policiji. Protiv trojice djelatnika ugostiteljskog objekta kaznena prijava podnosi se u redovnom postupku. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.