Šimić i Ivanušec najspremniji policajci Hrvatske

11.09.2021. 10:28:00

Krešimir Šimić (IJP Slavonski Brod) i Krunoslav Ivanušec (IJP Zlatar) najspremniji su hrvatski policajci.

Pokazali su to u današnjoj zatjevnoj utrci dugačkoj 35 kilometara od Lovasa do Vukovarskog tornja. Tijekom trke morali su pokazati i primijeniti vještine i policijsko–vojna znanja odrađujući zadaće kroz osam točaka: navigaciju, gađanje iz pištolja, prelazak užeta, prelazak pješačkih prepreka, veslanje, sastavljanje i rastavljanje oružja.

‘Domovini vjeran’

‘Domovini vjeran’ prvi je u cilju uzviknuo sjajan brodski interventni policajac, Krešimir Šimić Šima. Ivanušec je ostvario nevjerojatno vrijeme i zadaću odradio besprijekorno. On je prvi ušao u cilj i pozdravio hrvatsku zastavu iz svoje kategorije, veterani specijalne policije Domovinskog rata.

Krunoslav Ivanušec danas je vjerojatno ostvario rezultat karijere (Foto: Ni Zagorje malo)

No, rezultat je još zavidniji jer je Ivanušec (45) ukupno osmi od svih 53 muška policajca te četiri slovenska i četiri pripadnika MORH-a.

Izvor: nizagorjemalo.hr

Izvorni autor: nizagorjemalo/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.