Šimunić ogorčen kaznom, bivši izbornik poručuje: 'Ovo je opomena svima!'

17.12.2013. 00:32:22

16-12-2013- 23-29-01

Za Dnevnik Nove TV odluku svjetske nogometne organizacije prokomentirali su izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović i bivši izbornik Otto Barić. „Malo prije sam razgovarao s njime. On je to primio vrlo profesionalno, razumno. Naravno da je iznenađen visinom kazne, a ogorčen je prije svega činjenicom da nitko nije uvažio njegov argument da on to doista nije učinio u lošoj namjeri, odnosno da nije želio nikoga povrijediti. Mi smo poslali njegovo pismo, ne samo isprike nego i obrazloženja, no očito je da argumenti nisu uvaženi“, otkrio je Vrbanović reporteru Dnevnika Nove TV Andriji Jarku. Otto Barić smatra da je Šimunić zaslužio kaznu… „Naravno, zaslužio je kaznu, ali očekivao sam 3-4 utakmice. Ovo je opomena svim našim igračima za ubuduće, da se moraju ponašati primjereno i prije, i za vrijeme i poslije utakmice.“ Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.