Šimunić: Savjetovali su me da šutim, ali ubrzo će javnost sve saznati

15.01.2014. 10:21:23

becf750e826f088112fb77cd50081b06

- Ovo je moj prvi medijski istup nakon tih događaja i još nije vrijeme da o tome javno diskutiram

Dinamo se nalazi na pripremama u Hercegovini, a Josip Šimunić jedan je od najtraženijih ljudi. Nakon pobjede protiv Širokog Brijega, novinari portala Javno.ba upitali su kapetana Dinama o Fifinoj suspenziji. Podsjetimo, Šimunić je dobio suspenziju od deset utakmica zbog uzvikivanja "Za Dom".

- Ništa o tome za sada neću reći, dobio sam savjet da o tome ne govorim i zato još uvijek po tom pitanju šutim. Ovo je moj prvi medijski istup nakon tih događaja i još nije vrijeme da o tome javno diskutiram, poručio je Šimunić i dodao: - Ubrzo će šira javnost sve saznati što imam za reći. Ovom bih prilikom još jednom pozdravio sve navijače i Dinama i Hrvatske reprezentacije u Širokom Brijegu i čitavoj Bosni i Hercegovini, a o svemu ostalome kada dođe vrijeme za nešto takvo. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.