Šimunić: Uh, dobro sam ga pomeo. Srna: I ja sam kriv!

07.09.2013. 09:05:39

- Srbija je imala inicijativu, mi smo se dobro branili. Kako se rezultat kretao trebali smo dobiti utakmicu

Darijo Srna je sjajno prekinuo akciju Srbije, te majstorskim proigravanjem gurnuo Mandžukića u prigodu koju je Bayerov napadač pretvorio u vodstvo. Uh, dobro sam ga pomeo - Nije lako Hrvatima doći na Marakanu i pobijediti. Svi znamo povijest. Cilj smo ostvarili, sigurno smo drugi u skupini. Igrali smo protiv reprezentacije pred kojom je budućnost, koja ima odličnog trenera. Ozračje je bilo korektno - kazao je Srna, koji neće igrati protiv Belgije zbog kartona. Priznao je da je sukrivac za isključenje Šimunića. - Poskliznuo sam se kod izvođenja kornera, to je bila moja nespretnost. Ali, Sulejmani je bio sam na trideset metara, a to se u ovakvoj utakmici ne smije dogoditi. Šimunić je morao napraviti crveni karton - rekao je Srna. A Šimunić smatra da smo trebali pobijediti. - Srbija je imala inicijativu, mi smo se dobro branili. Kako se rezultat kretao trebali smo dobiti utakmicu - kaže Šimunić. Zaradio je isključenje zbog kojeg mu je skoro neugodno, ali... - Bio je crveni karton sto posto, ovom prigodom ispričavam se Mikiju Sulejmaniju s kojim sam dobar prijatelj. Morao sam to napraviti, da se to sutra dogodi opet bih isto napravio. Uh, dobro sam ga pomeo - rekao je Šimunić. Kada je izlazio s terena, sjever je poludio, prema Šimuniću su letjele boce, stolci... - Ne može mi ništa biti, imam ja bosansku glavu! Nije me ništa pogodilo - kaže Šimunić. Prvi put u karijeri igrao je na Marakani. - Teško je igrati na Marakani, prije utakmice od milijun ljudi sam čuo da je teško, ali sada sam se i uvjerio u to - zaključio je Šimunić. Vedran Ćorluka je priznao da je jedan od krivaca za pogodak Srbije. Primili glupi gol - Prvo poluvrijeme smo bili lošiji od očekivanog, stajali smo preduboko, za što smo sukrivci i mi iz obrane. Primili smo glupi gol iz prekida za kojeg i ja snosim krivicu. - smatra Ćorluka. Zanimljiv je bio komentar na utakmicu strijelca Marija Mandžukića. On tvrdi da su igrači krivo razumjeli što je izbornik Štimac tražio od njih. - Nismo radili ono što je izbornik tražio od nas, to smo promijenili u drugom poluvremenu. Mislim da smo krivo shvatili izbornika, on nam je rekao da ih pustimo da igraju, a mi smo ih pustili da dođu do našeg gola. Trebali smo bolje iskoristiti njihovo isključenje, svi smo krivi što nismo vidjeli samog Sulejmanija. Gol? Gol kao gol, krivo mi je što nismo pobijedili. Nije mi smetalo ozračje na Marakani, meni to odgovora - zaključio je Mandžukić. Luka Modrić se prije utakmice vidio sa Mourinhom. - Zaželio mi je sreću, a nije rekao da će navijati za Srbiju. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.