SIN ČETNIČKOG ZLIKOVCA NAJAVLJUJE RAT! ‘Protivnik mi je Hrvat, kud ćeš bolje…

10.05.2019. 13:43:59

SIN ČETNIČKOG ZLIKOVCA NAJAVLJUJE RAT! ‘Protivnik mi je Hrvat, kud ćeš bolje… Nokautirat ću ga usred Beograda!’ Veljko Ražnatović. Ime možda i nije poznato, ali prezime itekako jest. Sin srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana i turbo-folk pjevačice Svetlane, u narodu poznatije pod nadimkom Ceca inače se bavi boksom. I to dosta uspješno. Šest borbi, šest pobjeda – čak tri nokautom. Sljedeći protivnik mu je Hrvat i to u Beogradu. Posljednjeg dana svibnja borit će se Arkan Jr. protiv Petra Mrvalja, Hrvata iz Čapljine. Naš momak ima devet pobjeda iz 19 mečeva. “Debi u rodnom gradu, protivnik mi je Hrvat, što bolje od toga mogu poželjeti?”, rekao je 22-godišnji srpski borac, prenosi Blic. Ražnatović je poručio kako se nada četvrtom nokautu profesionalne karijere. “Petar se već borio s našim borcima Nikolićem i Rovčaninom, a u međuvremenu je napredovao, ima dosta pobjeda, a i posljednji je meč riješio u svoju korist. Respektiram ga, ali se nadam da će biti četvrti protivnik kojeg ću nokautirati.”  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.