SIN ZATUKAO MAJKU KAMENOM! Šokantni prizori u obiteljskoj kući: Policija objavila mučne detalje!

06.09.2021. 10:48:00

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom za kojeg se sumnja da je u Kraljevačkim Novakima pored Sesveta u obiteljskoj kući ubio svoju 67-godišnju majku čije je tijelo pronađeno u dvorištu.

Brutalno ubojstvo

Susjedi su te kobne večeri nakon strašnog čina opisivali kako su čuli prepirku, a nakon svega i krik nesretne žene. Kada su hitne službe stigle na mjesto događaja prizor ih je šokirao, a rezultati kriminalističkog istraživanja potvrđuju prvotne sumnje da je žena ubijena na posebno brutalan način. Neslužbeno se doznaje da je ona zatučena sjekirom, a potom i kamenom uslijed čega je zadobila teške ozljede glave.

Teške ozljede glave

Naime, kako je objavila zagrebačka policija, sumnja se da je u petak 3. rujna oko 16:40 u obiteljskoj kući na području Sesveta nakon prvotnog verbalnog sukoba sa 67-godišnjakinjom, u namjeri da je usmrti, zadao joj više ubodnih rana oštrim predmetom po tijelu i vratu te više udaraca čvrstim predmetom u predjelu glave. 

Izvukao tijelo na dvorište

“Zbog opsežnih zadobivenih ozljeda 67-godišnjakinja je preminula na mjestu događaja, da bi potom osumnjičeni beživotno tijelo oštećene izvukao na dvorište kuće, gdje ga je ostavio”, izvijestila je policija.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: N.K./Foto: ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.