Sinčić raspisao izbore u Živom zidu: Mjesecima smo trpjeli teror, ucjene i prijetnje Pernara i Bunjca

05.06.2019. 12:36:00

Istodobno s tiskovnom konferencijom saborskog zastupnika Branimira Bunjca, medijima se preko Facebooka obratio i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić ‘S obzirom na novonastalu situaciju gdje su moji najbliži suradnici Ivan Pernar i Branimir Bunjac napravili što su napravili, i to, bojim se zbog novca, moći, koristoljublja… nemam druge opcije nego raščistiti situaciju. Ne želim da me se spominje u kontekstu uhljebništva’, naglasio je Sinčić, a potom krenuo u protunapad. ‘Moji kolege su mjesecima trpili teror dvojice navedenih kolega, i ja najavljujem u sljedeća 3 mjeseca održavanje unutarstranačkih zbora pa neka stranka ocijeni gdje želi ići – hoće li biti stranka klimavaca i oportunista ili će biti čista i zdrava, onakva kakvu od samog početka stvaram’, rekao je Sinčić, a prenosi N1.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.