Sjećanje na Zvonka Bušića- Taika- da se ne zaboravi

19.02.2015. 11:57:59

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), Bedem ljubavi 91. i druge Udruge proizašle iz Domovinskog rata organiziraju u petak, 20. veljače u 18 sati u Domu specijalne policije u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 1, "Sjećanje na hrvatskog domoljuba Zvonka Bušića – Taika" (23.1.1946.-1.9.2013.). Hrvatski branitelji će tom prigodom svečano uručiti i Veliku zlatnu plaketu Zvonku Bušiću (posthumno) za njegov izniman doprinos u stvaranju slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, što je bio među prvima kad je trebalo. Primit će je njegova supruga Julienne Eden Bušić. U prigodnom programu sudjelovat će: novinari i publicisti Tihomir Dujmović i Mladen Pavković, predstavnica Bedema ljubavi Ljerka Pavić i predstavnica Hrvatske pozadinske fronte Dunja Vatovac, dok će u glazbenom dijelu programa svoj obol dati: Ranko Boban, Ivan Jelić (tenor) i Mješoviti pjevački zbor Hrvatska bašćina (klavirska pratnja Eva Kirchmayer- Bilić). Ulaz je slobodan. Mladen Pavković, predsjednik UHBDR91.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.