Sjećate se ravnatelja OŠ Petar Zrinski Krešimira Mihajlovića ?

24.06.2013. 14:45:39

Svi se sjećamo još danas kako je ravnatelj OŠ Petar Zrinski Krešimir Mihajlović iz Zagreba na nepravedan način dobio otkaz samo zato što je početkom 2012. godine na školu postavio slike sa generalima Antom Gotovinom i Mladenom Markačom, te na taj način iskazao potporu generalima koji su se tada još nalazili u Haag-u. Krešimir Mihajlović od tog događaja do dan danas vodi borbu oko zaposlenja.

Dragi čitatelji ako znate za ikakav posao ( čišćenja, čistih fizičkih poslova, bojanja stanova, građevinskih fizičkih poslova do intelektualnih, u okvirima njegove struke ili izvan nje ) od kojeg bi prof. Krešimir mogao normalno živjeti, podmirivati tekuće troškove i vratiti dugove, ili posao za njegove dečke preko ljeta preko učeničkog servisa ( 96 godište ) ili kćer ( 91 godište ), slobodno mu se obratite.

Iz ove teške situacije spašava ih jedino posao.

Kontakt:

Krešimir Mihajlović, prof.

Mob.: 095/1971-750

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.