SJEDNICA POVJERENSTVA ZA SUKOB INTERESA: Odlučuju o predmetima Ćorića, Aladrovića, Butkovića i drugih dužnosnika

10.12.2021. 09:59:00

Sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa održat će se danas u 10:30 sati.

Na dnevnom redu je donošenje odluke u predmetu Tomislava Ćorića, ministra gospodarstva i održivog razvoja, Josipa Aladrovića, ministra rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Olega Butkovića, ministra mora, prometa i infrastrukture.

Očekuje se i donošenje odluke u predmetu Andrije Mikulića, glavnog državnog inspektora i Mate Čička, zastupnika u Hrvatskom saboru i općinskog načelnika Općine Rugvica, zatim Joze Vranješa, zamjenika gradonačelnika Grada Makarske do 3. lipnja 2021.g. i dužnosnika Joška Roščića, općinskog načelnika Općine Baška Voda.

Također, Povjerenstvo će donijeti odluku o pokretanju ili nepokretanju postupka u predmetu zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i zamjenice Danijele Dolenec te gradonačelnika Makarske Zorana Paunovića, ali i bivšeg ministra obrane Damira Krstičevića.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.