Skandalozni Fumić: vukovarski Stožer i Savska nacisti, Kolinda totalitarist

09.05.2015. 08:50:59

Očito je da gospođa predsjednica jeste govornica HDZ-a, ona dijeli hrvatski narod na dva oštra pola, rekao je za HTV čelnik Saveza antifašističkih boraca Povodom proslave 70 godina od oslobođenja Zagreba, potpredsjednik Saveza antifašističkih boraca Hrvatske Ivan Fumić gostovao je u središnjem Dnevniku HTV-a. Smatra da su antifašističke ideje najčešće prigodničarske izjave, a da stvarni sadržaj antifašizma baš i nije ugrađen u Hrvatskoj. ''Uzmite samo udžbenike, svakodnevni život, uzmite ponašanje, srušeno je tri tisuće spomenika, preimenovane ulice, u Splitu nema nijedne ulice više vezane u Narodnooslobodilački pokret, u Zagrebu je promijenjeno 1300 ulica, dakle ako govorimo o antifašizmu, a antifašizam znači otklon od svakog totalitarizma, i lijevog i desnog, ako govorimo antifašizmu kao demokratskoj tečevini, on je značio otklon od izrabljivanja, otklon od međunacionalne mržnje, a mi u Hrvatskoj imamo nekakav stožer za obranu Vukovara koji nikog ne napada koji je usmjeren protiv ćirilice, čisti nacistički sadržaj, rekao je Fumić te dodao kako sve to govori da antifašizam u Hrvatskoj nije saživio. Nažalost, to je činjenica. A tRebalo bi da saživi jer Hrvatska je dio Europe, a Europa i Ujedinjeni narodi zasnovane su na antifašizmu'', rekao je Fumić za HRT. Komentirao je i nedolazak predsjednice RH na veliku svečanost u dvorani Lisinski. ''To je njena stvar, hoće li biti ili neće, očito je da gospođa predsjednica jeste govornica HDZ-a, ona dijeli hrvatski narod na dva oštra pola, na jedan demokratski i na jedan totalitaristički koji zastupa HDZ. HDZ radi isključivo u smjeru onog u kojem radi i Jobbik mađarske da stvori nanovo jedno totalitarističko društvo. A to neće proći'', zaključio je Fumić. [video width="640" height="480" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/8gostfumic.mp4"][/video]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.