Škotski navijači donirat će 50 tisuća kuna udruzi Krijesnica

07.06.2013. 11:16:28

Škotski navijači, kojih u Zagreb dolazi oko 3000, izradili su prigodne majice za gostovanje u Hrvatskoj, a prihod od prodaje bit će također donacija udruzi Krijesnica

Škotski navijači, kojih gotovo tri tisuće stiže u Zagreb na kvalifikacijski sraz s Hrvatskom 7. lipnja, kao pravi gosti ne dolaze u Hrvatsku praznih ruku. Prvo što će učiniti po dolasku u Zagreb bit će uručivanje poklona udruzi Krijesnica. Naime, oko 50.000 kuna donirat će ovoj hrvatskoj udruzi za pomoć djeci i obiteljima suočenih s malignim bolestima.
Štoviše, škotski navijači izradili su i prigodne majice za gostovanje u Hrvatskoj, a prihod od  prodaje bit će također uključen u donaciju udruzi Krijesnica. Ovaj divan potez nogometnih navijača neće biti jedina akcija  planirana za Zagreb. Škoti su u četvrtak odigrali i nogometnu utakmicu protiv selekcije hrvatskih navijača. - Nema težeg osjećaja nego nego vidjeti bolesnu djecu, ako možemo barem malo pomoći onda je to naša privilegija -  kažu u središnjci navijačke skupine Tartan Army u Škotskoj. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.