Skup za obranu časti, dostojanstva te psihičkog i tjelesnog zdravlja žrtava ratne agresije na grad Vukovar 1991. godine

30.09.2018. 15:48:56

Etički, moralno, humanistički, društveno i domoljubno je odgovorno i primjereno aktivno i neposredno poduprijeti skup humanizma, empatije i solidarnosti sa žrtvama ratne agresije JNA te paravojnih srbijanskih i lokalnih srpskih jedinica na civilno stanovništvo i branitelje grada Vukovara 1991. godine! Ujedno je sudjelovanje na  tom skupu čovječnosti, empatije i solidarnosti i zaštita psihičkog i tjelesnog zdravlja žrtava ratne agresije odnosno građana Vukovara; jer svakodnevno susretanje na ulicama Grada silovatelja, ubojica i agresora koji im se uz to i podsmjehuju te   ponižavaju i obezvrjeđuju kao ljude, kronična je psihotrauma koja se godinama kumulira te kod žrtava izaziva psihičke i tjelesne poremećaje i bolesti! Građanke i građani, narode hrvatski:                                                                                                                      SVI  NA  SKUP  U  VUKOVARU  13.  LISTOPADA  2018.  ZA  OBRANU  ČASTI,  DOSTOJANSTVA  TE  PSIHIČKOG  I  TJELESNOG  ZDRAVLJA  ŽRTAVA  RATNE  AGRESIJE  NA  GRAD  VUKOVAR ! Odbor  „Ljudi za ljude – ljubav, empatija, altruizam i solidarnost zrcalo su čovječnosti“ Erih Lesjak   Sadržaji objavljeni u rubrici Kutak za čitatelje nisu osobni stav uredništva te mogu, a i ne moraju odgovarati stavu urednštva.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.