SKUPŠTINA ŽUPANIJSKE ZU HVIDR-a VPŽ

28.06.2013. 22:56:01

izborna_skupstina (1)

Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko podravske županije održala je u restoranu Doma hrvatske vojske u Virovitici 6. redovnu izborno-izvještajnu Skupštinu. Nakon usvojenih izvješća o radu Zajednice udruga i odrađenih niza aktivnosti u mandatu od 2009. godine od kojih su značajniji organizacija hodočašća hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj, tiskanje knjige o zločinu za koji još nitko nije odgovarao, turniri u streljaštvu, hodnje, tribine, promocije knjiga, izložbe fotografija DANI POSLIJE, brojne športske igre u svim Općinama u županiji, likovna radionica, obilježavanje značajnih obljetnica iz Domovinskog rata a posebno DANA HVIDR-a, peticije jer počinjeni zločin nije procesuiran, uspješni nastupi na SŠNIDOR-u, molitve za generale, vožnje zahvale biciklima do Vukovara, Knina i Dubrovnika, suradnja sa drugim braniteljskim udrugama. Istaknuta je zahvala svim koji su donacijama pomogli rad posebno Ministarstvu branitelja i županiji Virovitičko-podravskoj kao i svim gradovima i Općinama u županiji, tvrtkama i pojedincima donatorima. Nakon izvješća pristupilo se izborima na kojoj je za predsjednika i u novom mandatu većinom glasova izabran dosadašnji predsjednik Nenad Križić, dok je za dopredsjednika izabran dosadašnji dopredsjednik Zvonko Gorički, za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ivan Butka dok je za predsjednika Suda časti izabran Mile Bićanić.  Skupštinu su pozdravili brojni gosti i predstavnici braniteljskih udruga među kojima i načelnici Općina Čađavica Mirko Rončević, Mikleuša Milan Dundović i Nova Bukovice Željko Vencl. Čestitku za odlične rezultate i provedene aktivnosti uputio je i predsjednik Zajednice županijskih zajednica udruga HVIDR-e Republike Hrvatske Josip Đakić uz želju za još bolji nastavak rada udruge ratnih vojnih invalida Virovitičko-podravske županije. Na kraju je uručena prigodna statua sudioniku vožnji zahvale biciklima Darku Karloviću.

Predsjedništvo

ZU HVIDR-a VPŽ

izborna_skupstina (2) izborna_skupstina (3) izborna_skupstina (4) izborna_skupstina (5) izborna_skupstina (6) izborna_skupstina (7)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.