Sletjeli s ceste: Mladić poginuo, dvoje su hitno prebacili u Split

16.06.2019. 10:15:38

Automobil je sletio s ceste Selca-Povlja. Unesrećene su iz automobila morali izvlačiti vatrogasci. Poginuo je mlađi muškarac, a dvoje ozlijeđenih helikopterom su prebacili u Split. Svi su s Brača Mlađi muškarac je poginuo u teškoj prometnoj nesreći jutros oko 5.20 sati na otoku Braču. Kako doznajemo, automobilom su iz neutvrđenog razloga udarili u stablo i potom sletjeli u blagu provaliju s ceste Selca-Povlja. Još dvoje ljudi je ozlijeđeno, javila je policija. Unesrećene su iz automobila morali izvlačiti vatrogasci. Dvoje ozlijeđenih su hitno prebacili helikopterom u KBC Split, a doznajemo da se radi o mlađem muškarcu i djevojci. Na mjesto nesreće izašla su dva tima hitne pomoći, vatrogasci DVD-a Selca i policija. Cestom se vozi otežano, jer se čeka da policija obavi očevid nakon čega bi trebalo biti poznato više detalja o nesreći.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.