Slobodan Praljak je preminuo

29.11.2017. 14:56:57

Žalbeno vijeće potvrdilo je kazne Prliću, Stojiću i Praljku kad se dogodio incident Žalbeno vijeće Haaškog suda potvrdilo je danas ranije izrečene kazne Jadranku Prliću, Bruni Stojiću i Slobodanu Praljku, no izricanje presuda za preostalu trojicu bosanskohercegovačke "šestorke" iznenada je prekinuto kada je Praljak popio nešto za što sam tvrdi da je otrov. U međuvremenu se doznaje da je Praljak preminuo. Nakon što je čuo da je pravomoćno osuđen na 20 godina zatvora, general Slobodan Praljak popio je nešto iz male počice, sjeo na svoj stolac i odmah poprimio izgled lcie kao da je u bolovima i mukama. Izricanje presude je prekinuto stankom, a Praljak je poslije izveden iz zgrade u vozilu hitne pomoći. Čuvši presudu i izrečenu kaznu za sebe, Praljak je, i dalje stojećki, izjavio: - Slobodan Praljak nije ratni zločinac. S prijezirom odbacujem vašu presudu. Dok je Praljak pio iz bočice, u toj sekundi na galeriji sudnice čuo se jedan glasni polukrik: “Neee”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.