SLOVENCI IZAZVALI INCIDENT! Usred Zagreba provocirali Hrvate pogrdnim skandiranjem

14.01.2018. 11:33:02

JE LI OVO POTREBNO ? Srećom to je bio jedini incident vezan za utakmicu Makedonije i Slovenije, a nadamo se da će tako i ostati. Makedonija je u subotu otvorila Europsko rukometno prvenstvo utakmicom u Zagrebu protiv Slovenije. Slavili su Makedonci s jednim pogotkom razlike u vrlo napetoj utakmici, koju je nažalost obilježilo loše suđenje. Susret Makedonaca i Slovenaca odigran je u odličnoj atmosferi, obje reprezentacije imale su podršku od po najmanje 5.000 navijača s tribina, a igrači su na terenu ponudili vrlo zanimljiv okršaj pun preokreta iz kojega su na kraju kao pobjednici izašli Makedonci. Na samoj utakmici nisu zabilježeni incidenti, no uoči utakmice ogroman broj navijača Slovenije i Makedonije, okupio se u obližnjem Arena Centru, a dojavljeno nam je kako se tamo dogodio manji ispad slovenskih navijača. Naime, čitatelj nam je dojavio kako je skupina Slovenaca počela provocirati povicima, “Piran je naš” te kako su se dosta bahato i bezobrazno ponašali. Srećom to je bio jedini incident vezan za utakmicu Makedonije i Slovenije, a nadamo se da će tako i ostati.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.