Sniman i u Zagrebu: Posljednje dvije godine princeze Diane

13.06.2013. 10:29:22

Popularnu princezu utjelovila je sjajna Naomi Watts, a na režiji je radio Oliver Hirschbiegel koji iza sebe ima rad na seriji "The Borgias" te filmu "The Invasion".

Objavljen je trailer za biografski film o princezi Diani, koji će se u kinima naći u rujnu. Popularnu princezu utjelovila je sjajna Naomi Watts, a na režiji je radio Oliver Hirschbiegel koji iza sebe ima rad na seriji "The Borgias" te filmu "The Invasion". Scenarist Stephen Jeffreys pozabavio se ljubavnim odnosom princeze i dr. Hasnata Khana, a popratio je dvije godine njezina života. Film bi Hrvate mogao zanimati jer su neke scene snimane u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu i Opatiji. Otkako je tragično preminula, teorije o smrti omiljene princeze ne jenjavaju, a mnogi smatraju da s njezinim ubojstvom velike veze ima kraljevska obitelj. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.