SOHV: Pajičić-uzroci i posljedice

23.11.2015. 17:15:31

Ranko Ostojiću, jesi li ti ubojica Darka Pajičića? Zorane Milanoviću, jesi li ti ubojica Darka Pajičića? Uzaludna je buka oko Saše Sabadoša, tog milicajca u hrvatskoj odori. Njega treba pravedno procesuirati prema važećim zakonima, pogotovo po kaznenoj odgovornosti. Buku treba usmjeriti na Ranka Ostojića i Zorana Milanovića. Njihova politika, zapovjedi i propusti otjerali su mnoge u grob. Tako i Darka Pajičića. Nakon što je Darka gotovo na smrt osakatio, Saša Sabadoš postao je štićenik Ranka Ostojića i Zorana Milanovića. Štiteći njega štitili su svoju politiku protuustavnog i protuzakonitog ćiriličenja Vukovara i zlostavljanja hrvatskih dragovoljaca i branitelja. Ranko Ostojiću, Zorane Milanoviću, vi ste sramota hrvatske zbilje, hrvatskoga naroda i slobodne i demokratske hrvatske države. Ranko Ostojić i Zoran Milanović nose Darka Pajičića na duši. I sukladno nakaradnoj politici koja u Hrvatskoj vlada već 15 godina, oni neće odgovarati za to. Opet će poći udari na one koji istinu izgovaraju. Sloboda govora u Hrvatskoj vlada samo za one koji govore u svrhu provođenja politike koja u Hrvatskoj vlada zadnjih 15 godina. Za sve druge ta sloboda trenutno prelazi u zabranu, represiju, utjerivanje straha, ugrožavanje egzistencije ili smrt – kao što je to u slučaju našeg suborca Darka Pajičića. Borili smo se za slobodnu Hrvatsku – pobijedili smo. Od novih snaga na čelu države zahtijevamo da pobijede u borbi za ljudska prava, a ne da ih gaze. Zahtijevamo da nove, državotovorne snage na čelu države budu ljudi koji razumiju, njeguju, štite i šire ljudska prava. Svi oni koji ih ne razumiju, svi oni koji ih gaze moraju otići iz javnog života, politike, znanosti, sudstva, medija. Od novih političkih snaga zahtijevamo i očekujemo objektivnu i nepristranu istragu slučaja te kažnjavanje odgovornih. Milanović i Ostojić, baš kao i Josipović, Kosor i njima slični, iz objektivnih razloga nerazumijevanja ljudskih prava više ne mogu i ne smiju biti dio politike i javnog života u Hrvatskoj. S vjerom u Boga i hrvatski narod Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.