SOHV - Visia Croatica: Poziv medijima na konferenciju

09.04.2015. 16:09:31

Građanska inicijativa Visia Croatica, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara i Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara, pozivaju vas na konferenciju za medije, 10. travnja 2015., u Vukovaru, pod križem na ušću Vuke u Dunav. Početak je u 11:30. Tema: Dragovoljci, branitelji i stradalnici Domovinskog rata za spas Imunološkog zavoda. Inicijativu Visia Croatica predstavljat će g. Vlado Marić - koordinator za branitelje Visia Croatica, te g. Ivan Gašpar, član uprave inicijative Visia Croatica. Pridružit će im se predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskog rata, kako bi simbolikom Vukovarske žrtve potaknuli Hrvatsku na proces obrane strateških interesa i zdravlja budućih pokoljenja Hrvatske. Građanska inicijativa Visia Croatica svojom pojavom i snažnom podrškom, te na krilima više od 10.000 hrvatskih državljana zaustavila je urušavanje i divlju privatizaciju Imunološkog zavoda. Narušila je interese onih koji, po svemu sudeći, nisu željeli da Imunološki zavod preživi, kao i onih koji su vjerojatno željeli mešetariti krvlju hrvatskih državljana, zarađivati na preprodaji farmaceutskih proizvoda i trgovati velikim intelektualnim kapitalom koji su nam u naslijeđe ostavile generacije djelatnika Imunološkog zavoda. Hrvatski državljani okupljeni kroz Inicijativu Visia Croatica to zasigurno neće dopustiti!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.