SOHV -Vrijeme je smijeniti protunarodnu vlast

30.10.2015. 14:23:43

Hrvatsku bole mnoge nepravde, štetni potezi vladajućih, korupcija i anacionalna politika. Posljedice su: -loše gospodarsko stanje, -egzodus 160 tisuća državljana u posljednjih pet godina, -demografsko odumiranje, -dužničko ropstvo velikog dijela stanovništva, -namjerno uništena poljoprivreda, -zapostavljeno selo, -bezočni nasrtaji na vrijednosti vjere, domovine i obitelji, -rušenje temelja hrvatske državnosti kroz napade na hrvatsku žrtvu, dragovoljce i branitelje -lažne podjele i pad morala, zajedništva te povjerenja. Sukladno naputku Hrvatske biskupske konferencije a posebno podržavajući izbornu poruku biskupa Košića pozivamo hrvatsku javnost da ne glasuje za slijedeće predstavnike protunarodne vlasti i stranaka jer nam krivotvore povijest, uništavaju sadašnjost i onemogućavaju normalnu budućnost: Ne glasujte za Zorana Milanovića i njegove koalicijske kreatora kaosa. Oni su bjelodani širitelji protunarodne himbe i licemjerja te klasični primjer orjunaških hibrida. Ne dopustite da vas prevari licemjerje Mirele Holy – odbila je potpisati inicijativu saborskog dijaloga o problematici Vukovara. Zaustavimo Jadranku Kosor, Josipovića i njihovo prijetvorno društvo. Konačno su zajedno u jatu Orjune kojem pripadaju. Milan Bandić, uporni zagovaratelj rehabilitacije zločinca i diktatora Tita demonstrirao je svoje stvarne naknane zabranjujući Matoševe citate na Trgu Bana Jelačića i ne zaslužuje naš glas. Od budućih saborskih zastupnika očekujemo da u razumnom, kratkom roku donesu organski zakon o Vukovaru-mjestu potpunog i trajnog pijeteta uvažavajući u potpunosti potrebe većinskog naroda koje izviru iz još uvijek živih posljedica velikosrpske agresije. U suprotnom ćemo odluku prepustiti referendumskoj volji hrvatskih državljana. Vukovar sublimira i simbolizira svu patnju hrvatskog naroda. Vukovar je i Škabrnja, i Bleiburg, i Pakrac, i Dubrovnik, i Zagreb, Vukovar su hrvatski dragovoljci, drinske mučenice, ubijeni pitomci u Gračanima, u Hudoj jami, Vukovar je Hrvatska. S vjerom u Boga i hrvatski narod Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.