Šok u Varaždinu: Otac monstrum punih šest godina silovao vlastitu kćer

30.12.2018. 11:26:25

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog državnog odvjetništva i odredila okrivljeniku istražni zatvor Užas u Varaždinu! Muškarca (50) s varaždinskog područja pritvorili su zbog sumnje da je punih šest godina silovao i spolno zlostavljao kćer koja sada ima 20 godina. Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv muškarca, zbog sumnje da je počinio teška kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, te teškog kaznenog djela protiv spolne slobode. Sumnjiči se da je počinio kaznena djela više puta štetu kćeri, od rujna 2010. do rujna 2016. godine. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog državnog odvjetništva i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.