Šokantan video: Upao u kuću i pretukao ženu pred kćerkom (3)

25.06.2013. 20:14:37

Čitav napad zabilježila je kamera na dječjem monitoru koja je bila skrivena u dnevnoj sobi

Američka policija traga za razbojnikom koji je jučer upao u obiteljsku kuću u New Jerseyu i brutalno pretukao ženu pred njenom 3-godišnjom kćerkom. Kamera na dječjem monitoru zabilježila je brutalni napad, čiji je cilj bila krađa nakita, piše NYPost. Policija kaže kako je čovjek razbio vrata kako bi ušao u kuću. Čim je ušao, više je puta udario šakama i nogama udario ženu, također je bacio ženu niz stube. - Znala sam da ako počnem vrištati i moja će kći također početi vrištati, a bojala sam se da će je onda upucati. Zadržala sam to u sebi, nisam plakala čitavo vrijeme - rekla je neimenovana žrtva, koja je zadobila potres mozga, a prije nego je puštena bila je hospitalizirana. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.