Šokantno: napadnuta kolona s lijesovima na putu prema Srebrenici

09.07.2015. 17:33:24

'Oko 13 sati i 40 minuta mjestu Čađevica, na magistralnoj cesti Han Pijesak - Vlasenica, prilikom prolaska kolone s posmrtnim ostacima, jedna osoba je prišla teretnom vozilu i psujući udarala po njemu Jedna osoba je pri prolasku kolone s lijesovima prema Srebrenici prišla kamionu i psujući više puta udarala po vozilu, piše Dnevni avaz. Da je riječ o incidentu potvrdili su iz policijske uprave Istočno Sarajevo. ''Oko 13 sati i 40 minuta mjestu Čađevica, na magistralnoj cesti Han Pijesak - Vlasenica, prilikom prolaska kolone s posmrtnim ostacima, jedna osoba je prišla teretnom vozilu i psujući udarala po njemu'', rekli su u policijskoj upravi. Osoba je lišena slobode, a nalazi se u službenim prostorijama policijske postaje zbog kriminalističke obrade, dodaje se. O događaju je obaviješten dežurni tužitelj, a u tijeku su aktivnosti na kvalifikaciji navedenog događaja. U tijeku je obrada nad osobom, a  tijekom dana pozvat ćemo svjedoke i vidjeti o kojim je psovkama točno riječ'', rekla je za Avaz Danka Tešič iz Centra javne sigurnosti istočno Sarajevo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.