Šokantno: Ponovni napad na branitelja a vlast zataškava

12.06.2013. 20:32:52

Miroslav Mišić koji stanuje u Stremenu od 1996 godine,, obišao je sva bojišta od Vinkovaca do Vukovara, ranjen u nuštru u glavu, nogu i desni bubreg, dragovoljac domovinsko-obrabenog rata ratni vojni invalid prije tri dana je napadnut od osobe Srpske nacionalnosti Đuke Beča koji se nalazio ilegalno u Republici Hrvatskoj.

U bjesomučnom napadu Srbina na Hrvatskog branitelja , Mišić je zadobio hematom glave što potvrđujemo i fotografijama.

Policija je Đuku privela oko 01.00 sati ujutro u policijsku postaju te je Đuka deportiran odmah u jutarnjim satima za Srbiju, nikakve kaznene mjere nisu poduzete protiv stranog državljana osim deportacije, a po svim činjenicama ovdje se radi i o međunarodnom incidentu kojeg nisu zabilježili Hrvatski mediji zbog cenzure koja se provodi u Hrvatskoj.

Pitamo se koga ova Vlada ali i MUP i DORH štite kada su se u zadnje vrijeme učestalili napadi na Hrvatske branitelje, prisjetit ćemo se i Mate Matijevića iz Jakšića na kojeg je neki dan također izvršen napad od strane srbina koji mu je uletio u dvorište sa sjekirom kako bi mu isjekao cijelu obitelj, umjesto da se isti srbim privede i progoni za višestruki pokušaj ubojstva, u policijsku postaju su priveli cijelu Matinu obitelj a srbina nitko nije dirao čak su ga pustili da slobodno šeta po Jakšiću dok su Matinoj obitelji dali policijsku zaštitu.

Što li će se dogoditi kada branitelji budu shvatili da se sami moraju i organizirati i braniti ? Dali je to početak isceniran od Vlasti novih oružanih sukoba u Hrvatskoj ? Ovako ako se bude nastavilo vjerojatno da je !

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor: