ŠOKATNE SCENE NA SUSRETU HAJDUKA I GORICE: Treneri se potukli pred djecom

07.05.2022. 15:56:00

Utakmicu juniora Gorice i Hajduka koja je završila 1:0 pobjedom Gorice obilježila je tučnjava trenera dviju momčadi.

Trener domaćih Sven Raić koji je došao do klupe Hajduka kako bi pokupio loptu koja je ostala u igri, gostujući pomoćni trener Ivica Rguljić snažno ju je bacio prema njemu nakon čega su se umjesto centaršuteva krenule letjeti šake.

Prekid je trajao 12 minuta, a navedni dvojac je isključen: ‘U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru gdje mu gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predio tijela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave’ rekao je sudac Patrik Pavlešić.

Slijedi kazna

‘U svezi s incidentom i prekidom od 12 minuta utakmice što je i u konačnici nadoknađeno. U 60 minuti dolazi do napuštanja tehničkog prostora domaćeg trenera S.R. prema klupi HNK Hajduka i fizičkog naguravanja i udaranja s glavnim i pomoćnim trenerom. U prekidu igrači jedne i druge momčadi smiruju i naguravaju se obostrano. Redarska služba je naposljetku uspjela osigurati nastavak utakmice. Po završetku utakmice igrači obiju momčadi napustili su mirno teren za igru’ izjavio je delegat susreta.

Snimku tučnjave pogledajte OVDJE.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: I.L./Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.