Spar na udaru kritika: Znate li da vam radnici imaju Božić? Dno dna, raditi do 22 sata!

23.12.2018. 09:15:31

Opravdanje baš i nije najbolje sjelo.
Radno vrijeme trgovačkih lanaca tijekom blagdana nije svima najbolje sjelo, pa se tako na Spar Hrvatska na popularnom Facebooku obrušila jedna građanka, koja je ubrzo zaprimila i odgovor od administratora stranice kako vode računa o slobodnim danima, sjenama i radnom rasporedu svojih djelatnika, ali jednako tako vode računa i o potrebama kupaca. No, pitanje je koliko je to bilo dostatno građanki koja je na njihovim stranicama napisala prilično žustru poruku. ”Jako ste me razočarali, znači dolazim danas u svoj omiljeni Spar i imam kaj vidjeti. Vi luđaci stavili ste im radno vrijeme 23.12 do 22 h. Pa jeste vi normalni? Ne znam jel znate, ali i ti ljudi imaju obitelj i isto slave Božić. Nije sve u novcima, i uglavnom ako nisi sve kupio do 18 h, do koliko ste im već prije produžili radno vrijeme, onda ni ne moraš ići u dućan i to ti ni ne treba. Mislim, fuj dno dna. Neka oni s vrha koji određuju radno vrijeme dođu u dućan i odrade smjenu od 15 do 22 pa da vidimo”, poruka je razočarane građanke.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.