Sparno i vrlo vruće: U Splitu u 7 sati izmjereno 27 stupnjeva

28.07.2013. 11:11:04

Tijekom dana puhat će slab vjetar, a najviša dnevna temperatura zraka bit će zmeđu 34 i 39°C

Kao što su meteorolozi najavljivali, vruć i sparan dan je pred nama, a da je već od jutra sunce počelo pržiti pokazuju i temperature izmjerene u 7 sati. Split je rekorder po izmjerenoj temperaturi koja je u 7 sati iznosila čak 27 stupnjeva. U Zagrebu je izmjereno 22, a da će dan biti rekordan pokazuju i temperature iz Osijeka, 22 stupnja, i Rijeke, koja se probudila sa 24 stupnja, javlja DHMZ. Prognoza tijekom dana je sunčano i vrlo vruće. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni. Na Jadranu će sredinom dana uz obalu zapuhati do umjeren jugozapadni i zapadni, na otvorenom moru sjevernog Jadrana južni, a na južnom Jadranu sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka između 34 i 39°C, samo u gorju i ponegdje na Jadranu malo niža. Temperature mora kreću se od 24°C na Hvaru do 27°C u Puli. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.