Specijalna jedinica policije RH 'Alfa' osnovana je prije 25 god.

03.12.2016. 10:56:03

U prostorijama Gradske skupštine Grada Zagreba prikazivat će se i isječci iz dokumentarca o SJP "Alfa" Zagreb te će biti predstavljena izložba fotografija ratnog puta
U povodu Svečanost obilježavanja 25. godišnjice osnutka Specijalne jedinice policije "Alfa" u 16 sati u prostorijama Gradske skupštine Grada Zagreba bit će održana svečana sjednica. Na sjednici će govoriti načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH i izaslanik predsjednice Republike general zbora Mirko Šundov, potpredsjednik Hrvatskog sabora i izaslanik predsjednika Sabora Milijan Brkić, izaslanik predsjednika Vlade i ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, izaslanik zagrebačkog gradonačelnika Miodrag Demo, predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić te ratni zapovjednici Specijalne jedinice policije "Alfa". Prikazivat će se i isječci iz dokumentarca o SJP "Alfa" Zagreb te će biti predstavljena izložba fotografija ratnog puta Specijalne jedinice policije.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.