Spektakularni koncert Thompsona u Rijeci

26.05.2015. 11:30:38

Jedan od najboljih hrvatskih pjevača, Marko Perković Thompson, u organizaciji Zajednica Udruga proizašlih iz Domovinskog rata Primorsko-goranske županije, održat će veličanstveni koncert u subotu, 30. svibnja, s početkom u 20,30 sati u Dražicama, Grobnik, na igralištu NK Rječina. To će uistinu biti spektakl za sve ljubitelje domoljubnih pjesama, tako da se očekuje iznimno veliki broj posjetitelja. Moto koncerta je „Uz tebe smo četvrt vijeka, Domovino moja jedina i sveta“. Pored Thompsona predstavit će se i Klape Grobnik i Opatija, Rudolf Srića, Olgica i Bojan Sober i Željka Furlan. Cijena ulaznice je 80 kuna, a dio prihod namijenjen je za izgradnju Križa – zavjeta i pobjede na Trsatskom svetištu. Svi ste dobro došli!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.