'Sposobniji sam od tebe i tvojih ministara, primi se posla za koji te plaćamo!'

27.07.2013. 19:04:36

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić prozvao je premijera Zorana Milanovića, predsjednika Ivu Josipovića i minstra Željka Jovanovića. Na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare, izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić poručio je premijeru Zoranu Milanoviću da se 'primi posla', a ministru obrazovanja, znanosti i sporta Željku Jovanoviću 'da ode'. ''Jedan od okidača, jedan od stjegonoša svega ovoga što se navalilo na leđa  hrvatskog sporta i hrvatskog nogometa je upravo lik i djelo ministra Jovanovića. Već deset puta gledao sam smrti u oči, stalno se širi mržnja, homofobija i rasizam, a nitko nije mrdnuo ni prstom. Nije naše da se idemo tući s vlastitim narodom. Je li normalno da hrvatski građani odu u Hrvatski Sabor i počnu izbacivati zastupnike? Naravno da će reagirati policija. Zar je normalno da za sportske djelatnike vrijede druga pravila? Da ministar ima imalo časti, otišao bi da možemo razvijati hrvatsku državu na čast svih naših građana'', poručio je Mamić ministru Jovanoviću. Mamić je bio oštar i prema premijeru Milanoviću, ali i predsjedniku Josipoviću. „Sram može biti svakoga. Radim za 11.000 kuna. Lažete svi koji piše da Mamić otima i živi na račun Dinama. Radim za 11.000 kuna i to samo da mi žena i djeca imaju socijalno. To ne znači da sam sirotinja. Zaradio sam pare i to sam uredno prijavio. Ne postoji osoba i klub koji su kontroliraniji od Dinama. U zadnjih godinu dana po 36 puta porezna uprava je u Dinamu. Dinamo je perjanica vizije, izvoza i graditeljstva. Može premijer Milanović biti simpatičan da me naziva nakupcem. Znam ja premijeru tko je nakupac. To je termin za onog koji se bavi prodajom stoke. Ali ja ti poručujem da sam sposobniji od tebe i tvojih ministara svih i da sam napravio više za hrvatsku državu od tebe i svih tvojih ministara zajdedno. Primi se posla za koji te građani plaćaju. I tebe Josipoviću koji odeš u Ameriku i kažeš da je hrvatski nogomet močvara, a mi možemo biti uzor svima. Trebali bi se svi ugledati na nas. U zlu je ljude lako nahuškati. Ljude koje banke pljačkaju i lihvarske kamate im nabijaju, a lopovi im uništavaju firme. Nije bitan Zdravko Mamić, bitan je Dinamo s 4 milijuna navijača. Imamo pravo na mir i rad. To je naše ustavno pravo“, zaključio je Mamić. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.