SRAMOTA U ZADRU: SDP-ovci bojkotirali počast žrtvama Bleiburga – VIDEO

16.05.2019. 19:24:13

Na sjednici gradskog vijeća Zadra održanoj 16. svibnja 2019. svi vijećnici ustali su se i odali počast nevinim žrtvama Bleiburga. Ostali su sjediti samo SDP-ovci. Pri utvrđivanju dnevnog reda na sjednici Gradske Skupštine Zadra vijećnik Neovisnih za Hrvatsku, Mate Lukić, inače predsjednik NHR-a Zadar, predložio je da se održi minuta šutnja u čast nevinih žrtava Bleiburga. “Poštovane kolege, s jučerašnjim datum počelo je najveće stratište hrvatskog naroda na Bleiburgu i križnim putevima. Deseci ili stotine tisuća očeva, i sinova, majki i kćeri krenulo je i više se nikada nisu vratili. Zamolit ću sve dužnosnike i vijećnike da se ustanemo i da im minutom šutnje odamo počast. “ Svi su se ustali, ostali su sjediti samo vijećnici SDP-a.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.